fybromialgie

FIBROMYALGIE MASSAGE MANAGEMENT 

Fibromyalgie veroorzaakt chronische pijn in het hele lichaam, vermoeidheid, geheugenproblemen en stemmingswisselingen. Het komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen en is geen ziekte, maar eerder een syndroom. Gelukkig is fibromyalgie niet levensbedreigend en leidt het niet tot spier- of gewrichtsschade.

MASSAGETHERAPIE VOOR FIBROMYALGIE

Bij Healthcare 1 concentreren onze professionele massagetherapeuten zich op massagetechnieken die specifiek zijn voor fibromyalgie. Deze bevorderen bloedcirculatie, waardoor de toevoer van voedingsstoffen toeneemt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit is vooral gunstig omdat het de hartslag kan verlagen, spieren kan ontspannen, bewegingsbereik in gewrichten kan verbeteren en de productie van de natuurlijke pijnstillers van het lichaam kan verhogen.

SLAAP BETER, VOEL JE BETER

Een van de belangrijkste symptomen van fibromyalgie is moe wakker worden, ook al lijkt het alsof je veel slaap hebt gehad. Na een therapeutische massage voor fibromyalgie van HEALTHCARE 1 voelt u zich waarschijnlijk meer ontspannen en krijgt u een betere nachtrust. Diepe slaap is echt bevorderlijk voor het beheersen van fibromyalgie, omdat gedurende deze periode het herstelproces plaatsvindt. Dus niet alleen zal een therapeutische massage u helpen meer verfrist wakker te worden, maar u kunt overdag ook minder pijn ervaren.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN REGELMATIGE MASSAGE VOOR FIBROMYALGIE

Behalve ontspanning worden de therapeutische voordelen  van de massage versterkt wanneer deze toegepast wordt als frequente therapie. o.a. door;

Verbeterde spiertonus, hetgeen helpt om kracht en vitaliteit van het lichaam te herstellen.

Verbetering van mentale helderheid. Een ontspannende sessie kan het gezonde bewustzijn verhogen en mentale stress verlichten.

Hoofdpijnverlichting door het verbeteren van de bloedtoevoer naar de hersenen. Dit kan de fysieke bron van hoofdpijn verlichten.

Het verminderen van de effecten van angst of depressie, gepaard gaande met het syndroom van fibromyalgie.

Prijslijst Healthcare130 minuten
Medische massage (60 min) € 50,-
Sportblessure (60 min)€ 50,-
Migraine massage (60 min)€ 50,-
Whiplash massage (60 min)€ 50,-
Hielspoor behandeling (60 min)€ 60,-
Fibromyalgie massage (60 min)€ 50,-
Burn-out massagetherapie (60 min)€ 50,-
Heeft u nog vragen?

Stuurt u dan een bericht.

Not readable? Change text. captcha txt
0