Future Life Progression LFP NederlandFuture Life Progression LFP Nederland

Regressie Therapie naar vorige levens is bij de meeste mensen bekend, maar Future Life Progression FLP nog niet. Het werkt met dezelfde zielsenergieën en tijdlijn als een regessie sessie, maar we gaan gewoon de andere kant op, de toekomst in.

Stel je de mogelijkheid voor, hoe je vooruit reist in de tijd om te ontdekken wat er over 5 of 10 jaar gebeurt in je leven. Misschien heb je een moeilijke beslissing te nemen en weet je niet zeker welke kant je op moet, hoe het verbinden met je Toekomstige zelf je kan helpen om kennis te vergaren dat op dit moment van nut kan zijn.

Hoe gaat een Future Life Progression FLP sessie

In een FLP-sessie wordt je begeleid naar een ontspannen toestand met behulp van een techniek die hypnose en meditatie combineert. Wanneer je ontspannen bent, wordt je naar je toekomstige leven geleid en stel je een reeks vragen die relevant zijn voor jouw huidige situatie. Het kan zijn dat je zou willen weten hoe je huidige keuzes uitpakken of misschien hoe het zou zijn als je de juiste partner ontmoet. Wat je ook maar ervaart, het zal kennis geven die in de huidige tijd ten goede kan komen.

Andere mogelijkheden (om er maar een paar te noemen)

Gezondheid
Bezittingen
investeringen
Trends en prognoses
Bedrijf
Familie
Doel van het leven
Stress en angst
Vertrouwen
Doelen stellen
Best mogelijke manifestatie van jezelf

Iedereen ervaart de informatiestroom op een manier waarop hun energie de informatie vertaalt. Sommige cliënten ervaren visualisaties, sommige ervaren kennis door gevoelens, of het gevoel van Weten. Vaak merken we dat door verbinding te maken met de informatie en de energie te verankeren in de huidige tijdlijn, dat gebeurtenissen eerder plaatsvinden. Dit omdat je zonder te twijfelen precies weet hoe te handelen en waar je naartoe gaat.

Future Life Progression FLP – Wil je ervaren hoe de toekomst er uitziet?

Vooruit reizen met FLP en naar je volgende leven/incarnatie gaan is een fascinerende ervaring. Het kan je naar plaatsen brengen waarvan je je misschien nog niet eens bewust bent. Deze sessie leidt je naar je volgende leven, waar je kennis kunt vergaren over het doel van je huidige leven, elk karma kunt begrijpen waar je in dit leven baat bij kunt hebben, of zelfs gewoon weet hoe de toekomst eruitziet voor de mensheid.

Resultaten van FLP tonen een enorme overeenkomst over onze toekomst in de ervaringen van klanten die elkaar niet kennen. Deze techniek wordt al gebruikt in enkele van ’s werelds beste inlichtingendiensten om informatie te verzamelen die gunstig is voor ons allemaal.

Hoe kan FLP mij helpen?

Veel cliënten ervaren een serene tevredenheid na een sessie, waardoor ze zich bewust worden van hun doel in dit leven en vertrouwen krijgen in de richting van hun geest of energie. Future Life Progression FLP is een geweldige techniek om je te verbinden met richting en gerevitaliseerde energie.

Misschien vind je het leuk om te weten, van wie er nu in dit leven, ook bij je is in het volgende. Je kan alle vaardigheden of inzichten in je onbewuste herinneringen van dit leven inbedden om je voor te bereiden op het volgende. Je kan informatie van de toekomst verzamelen om mee terug te nemen naar dit huidige leven. De keuze is aan jou.

Sessie-opties voor Future Life Progression FLP

5 of 10 jaar vooruit gaan in de toekomst
Je volgende incarnatie/leven
Waar uw huidige pad naartoe zal leiden en wat uw beste toekomst is
Zelfverzekerde besluitvorming – inzicht in de resultaten van huidige keuzes uit de toekomst
Beste financiële toekomst
Uw toekomstige huis
Je gezonde toekomstige zelf
Toekomstig leven met verloren dierbaren (inclusief huisdieren)
Uw toekomstige partner ontmoeten
Verbinding maken met je Hoger Geëvolueerde Zelf om je Zielplan te begrijpen


Een Future Life Progression FLP Sessie duurt 60 minuten en kost €95,-. Voorafgaand wordt besproken over de verbinding die je wilt maken, zodat ik kan assisteren bij alles wat je zou kunnen helpen bij de sessie. Hoewel het leven goede en slechte momenten kent, richten we op kennis die nuttig voor je is om te weten. De meeste klanten hebben een natuurlijk gevoel van opwinding en de vraag ‘kan ik dit echt doen’ en het antwoord is simpel… als je kunt ontspannen, de geest kunt concentreren en vertrouwen op wat er opkomt, ja dan kunnen we allemaal contact maken.

Heeft u nog vragen?

Stuurt u dan een bericht.

Not readable? Change text. captcha txt
0