Massage Rijswijk Healthcare 1

Medische massagetherapie wat is dat nu eigenlijk?

Daar komen in mijn toepassing 2 inzichten en technieken tezamen, namelijk de oosterse en de westerse. Ook werk ik met ontspanningsoefeningen, dit alles draagt bij aan het oplossen van jouw probleem en hulpbehoefte.

Een behandeling bestaat uit een voorgesprek, de behandeling zelf en een kort nagesprek met wat oefeningen. De eerste keer nemen we wat meer tijd om je hulpvraag en/of klacht te bespreken en te analyseren. Aan de hand daarvan stellen we samen een behandelplan op. We kunnen dan kiezen uit onder andere Stress Relief/Burn Out therapie, Migraine of Whiplash behandeling.

De therapie is geschikt voor

De therapie is zeer geschikt bij spanningsklachten, lichamelijke en psychische klachten. Je kunt bijv. denken aan burn-out stressklachten, overspannenheid, slaapproblemen, whiplash, migraine, sportblessure, fibromyalgie, hielspoor, hoge bloeddruk en rsi. 

Samen werken we aan een geschikte methode om de fysieke-, emotionele- of mentale gevolgen van  lichamelijke en/of psychische trauma’s te analyseren en op te lossen. De behandeling helpt bijdragen bij het herstel en ter voorkoming van blessures. 

Rug-, nek- en schouder-klachten worden door de behandelingen verminderd of verdwijnen geheel. Ook kan het je ondersteuning geven bij het proces van ontgifting tijdens het stoppen met roken of alcohol of bij het, onder begeleiding van een psychiater, afbouwen van bijvoorbeeld anti-depressiva medicatie.

De behandeling is zeker ook een aanvulling/ondersteuning  bij fysiotherapie, manueel therapie, chiropractici en osteopathie. Maar ook tijdens psychotherapie, bijvoorbeeld bij depressieve klachten of bij het verwerken van trauma’s, kan het een prima aanvulling zijn tijdens het therapeutisch proces.

Het is bij mij niet mogelijk om de behandeling vergoed te krijgen als natuurgeneeskundig consult vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Gratis parkeren massage Rijswijk Healthcare 1

Healthcare1   bevindt zich vlakbij de uitvalsweg van de A4 met voldoende gratis parkeergelegenheid. De salon is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Den Haag, Delft, Zoetermeer, Rotterdam, Wassenaar, Scheveningen, Voorburg, Voorschoten.

Onze behandelingen

 

Heeft u nog vragen?

Stuurt u dan een bericht.

Not readable? Change text. captcha txt
0