massage

greenbutton

Massage

Massage kan worden toegepast bij vermoeide en stijve spieren en geeft rust in tijden van stress. Het is een manier om pijn te bestrijden, spieren te ontspannen en geeft zowel lichamelijk als geestelijk een gevoel van welbehagen.

Afvalstoffen en spierpijn

Door de massage gaan de haarvaatjes van huid en spieren verder open staan, waardoor er een betere doorbloeding ontstaat. Hierdoor zullen afvalstoffen (o.a. vocht en lactaat) beter worden afgevoerd en wordt eventuele spierpijn zoveel mogelijk voorkomen.

Stijve en vermoeide spieren

Er kan worden behandeld bij stijve en vermoeide spieren als gevolg van stress of sporten. In het geval van zeer stijve spieren, is het vaak dat na een sportmassage en of drukpunt massage de spieren eerst stijver of pijnlijker zullen aanvoelen alvorens men het gunstige effect van de massage zal ervaren.

Schoudermassage, Rugmassage, Lichaamsmassage

U krijgt een ontspannende en stabiliserende schouder, rug of lichaamsmassage. Dit ter bevordering van de lichamelijke conditie. Bij de behandeling wordt er gebruik gemaakt van wrijving, kneden en schudden. Heeft u last van spierknopen, dan is het aan te raden om te  kiezen voor een triggerpointmassage.

Tijdsduur

Een massage  kan vanaf een half uur tot 1 uur en heeft tot doel de balans en rust te herstellen.

Prijslijst Healthcare130 minuten
Medische massage (60 min) € 60,-
Sportblessure (60 min)€ 60,-
Migraine massage (60 min)€ 60,-
Whiplash massage (60 min)€ 60,-
Hielspoor behandeling (60 min)€ 60,-
Fibromyalgie massage (60 min)€ 60,-
Burn-out massagetherapie (60 min)€ 65,-
Heeft u nog vragen?

Stuurt u dan een bericht.

Not readable? Change text. captcha txt
0