whiplash-migraine

WHIPLASH MASSAGE

Whiplash wordt meestal geassocieerd met auto-ongelukken, maar het kan ook van invloed zijn op mensen die contactsporten uitvoeren of die getroffen worden door een vallend voorwerp. Ongevallen met whiplash blijven vaak onbehandeld, echter moeten ze kort na het letsel worden aangepakt om chronische problemen te voorkomen.

SYMPTOMEN VAN WHIPLASH

Strakheid, stijfheid en pijn in de nek
Zwelling, blauwe plekken, roodheid en/of gevoeligheid
Duizeligheid en pijn bij het bewegen van het hoofd
Hoofdpijn, oorsuizen, wazig zicht

Als gevolg hiervan kunnen er problemen zijn met slapen, concentratie of het uitvoeren van dagelijkse activiteiten.

EFFECTEN VAN MASSAGE

De professionele therapeuten van Healthcare 1 zijn getraind in Whiplash Deep Muscle Therapy, welke effectief is voor aanhoudende nek- en rugklachten en verlichting geeft voor hoofdpijn en nekletsel.

Door de massagetherapie verhoogt de hoeveelheid zuurstof in het aangedane weefsel, waardoor voedingstoffen goed worden opgenomen en het genezingsproces versneld.

De Whiplash Deep Muscle Therapy helpt verder littekenweefsel af te breken en stijfheid te verminderen. Triggerpoint-therapie zorgt voor loslaten van spanning in aanwezige spierknopen. Tot slot wordt door het stimuleren van de bloedsomloop hoofdpijn verlicht of voorkomen.

Omdat de nek zo’n delicaat deel van het lichaam is, is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan. Wij adviseren om een ​​paar dagen na het ongeval te wachten om behandeld te worden. Hierdoor kan het eerste littekenweefsel worden losgemaakt, wat een belangrijk onderdeel is van het genezingsproces.

De eerste behandeling moet uiterst voorzichtig gebeuren en als er kans is op een fractuur, een hersenschudding, een schijfprobleem of ander ernstig letsel, moet de cliënt eerst een arts raadplegen.

Prijslijst Healthcare160 minuten
Medische massage€ 50,-
Migraine massage€ 50,-
Whiplash massage€ 50-
Hielspoor behandeling€ 60,-
Fibromyalgie massage€ 50,-
Burn-out massagetherapie€ 50,-
Heeft u nog vragen?

Stuurt u dan een bericht.

Not readable? Change text. captcha txt
0